Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Απαντήσεις και ερωτήματα

Αδερφέ Γιάννη,
Μα γιατί τα έχεις βάλει με τους σοσιαλιστές και τον σοσιαλισμό? Αφού ....(μπλα μπλα μπλα)
Γιάννη φίλε μου, αυτά θα έλεγα για να σε πώ ότι αυτά που γράφεις είναι λάθος. Άλλα όμως που δεν είναι. Και στο λέω εγώ που είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον σοσιαλισμό. Γιατί θεωρητικά ο σοσιαλιμός είναι κάτι στο κέντρο. Θεωρητικά θα έπρεπε όλες οι υπηρεσίες που αφορούν την παροχή υπηρεσίας προς τον πολίτη να είναι δωρεάν(ηλεκτρισμός - νερό - τηλέφωνο - παιδεία κλπ).'Ελα όμως που ο Γιωργάκης γέρνει. και γέρνει προς τα δεξιά. Άρα την φάγαμε την παπάρα όλοι εμείς οι σοσιαλιστές. Κατά συνέπεια τι φταίμε και μας την λές? (που πάρα πολύ καλά κάνεις μπας και πάρουμε μπρος ως πολίτες αυτής της χώρας).
Ας αλλάξουμε όμως κατηγορία και διαλέγω χρεοκοπία. Για ποιά χρεοκοπία μας μιλάνε ακριβώς δεν ξέρω. Αφού το όλο θέμα είναι πάρα πολύ ωραία προκαθορισμένο. Σύμφωνα με τα όσα λένε όλοι αυτοί οι αξιολογητές μας θα έπρεπε να είμαστε από τις πιο αναπτυγμένες χώρες αφού όσα πιο πολλά χρωστάει μαι χώρα τόσο πιο μεγάλη ανάπτυξη έχει. Αλλά αυτά δεν τα λέμε.(τα ΜΜΕ εννοώ).
Ερχόμαστε στα ασφαλιστικά. Θέλουν οπωσδήποτε να μας αφανίσουν ως έθνος δεν το έχετε καταλάβει? Γιατι τα αγγούρια έρχονται από Νοέμβριο όντως.
Όσο για τις εξαγορές που ακούγονται τελευταία δεν μας λένε
1. Που θα βρούνε τα χρήματα? (ως γνωστόν η Τράπεζα αυτή έχει το πιο μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας από όλες τις άλλες, σε σημείο να ακούγεται ότι για να σωθεί αυτή μπήκαμε στην τροΐκα)
2. Η ΑΤΕ έχει στην κυκλοφορία περί τις 905.000.000 μετοχές. Το 77% αυτών είναι 696.000.000 επί 1,07 που ήταν η αξία της κατά την προηγούμενη μέρα της πρότασης μας κάνει € 745.000.000. Η πρόταση έλεγε για 701.000.000 για το 77% της ΑΤΕ και το 33% του ΤΤ. Άρα ο κ. πρόεδρος της Πειραιώς περίμενε να αρχίσουν οι εκπτώσεις για να κάνει την προσφορά του.
3. Θα πουλήσουν την Τράπεζα που στηρίζει το στήριγμα του ΠΑΣΟΚ? (ΑΤΕ)
4. Έχουν σκεφτεί πόσο έχουν τα ακίνητα μόνο της ΑΤΕ (πάνω από 1δισ)
5. Που πήγαν τα λόγια περί μίας μεγάλης τράπεζας του δημοσίου που θα καθορίζει την οικονομία της χώρας?
Τα υπόλοιπα άλλη ώρα. Πάω για ύπνο.
Τα λέμε αδέρφια.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΠΛΟΓΚΕΡ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΟ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
    ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΣ, ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΡΤΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΡΙ "ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ....!!
    ΑΥΤΑ ΤΑ "ΙΝΤΡΝΕΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ", ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ....
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΙΓΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ.
    ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ", ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΩΣΗΣ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΕ:
    ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή