Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ε-ε-έρχεται...

Ε-ε-έρχεται...

Το πολυνομοσχέδιο που θα μας αλλάξει τα φώτα, βρίσκεται προ των πυλών. Αυτή τη στιγμή κάποιοι βουλευτές, ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ, «τσινάνε», αλλά ποιος αμφιβάλλει ότι θα περάσει η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων μαζί με όλα τα άλλα ωραία που ετοίμασε η κυβέρνηση; Μέχρι στιγμής μόνο η σκέψη για διαγραφή χρεών 24 δις ευρώ προς το δημόσιο οπισθοχώρησε λόγω αντιδράσεων, αλλά κλάιν μάιν. Υποθέτω πως αυτή η κίνηση του Παπακωνσταντίνου ήταν για να δει αντιδράσεις.

Δυστυχώς, αλλά αναμενόμενο, μέσα στο πολυνομοσχέδιο δεν υπάρχει τίποτα που να αφορά τις απεργίες των ΜΜΕ τις πιο ακατάλληλες μέρες. Αύριο θα επικυρωθεί ο εργασιακός μεσαίωνας και η ενημέρωση θα είναι πάλι απούσα (όχι βέβαια ότι δεν είναι τις άλλες μέρες).

Μια που πωρώθηκε η κυβέρνηση και περνάει νόμους με το τσουβάλι και μας γυρνάει χρόνια πίσω, ας προτείνουμε κι εμείς ακόμα έναν. Μπορεί και να εφαρμοστεί. Που ξέρεις βρε αδερφέ;



ΥΓ. Όσοι είστε φίλοι στο Facebook, θα είδατε αυτή την εικόνα στο προφίλ μου εδώ και μέρες. Ήταν κρίμα να χαραμιστεί εκεί και είπα να τη μεταφέρω και στο blog.

Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου