Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Οι "ντιντίδες" του ΝουΔου

Δύο μέρες χωρίς ανάρτηση ήταν πολλές… Δεν πολυμπήκα στον υπολογιστή, αλλά καιρός ήταν. Έφαγα και τρώω ακόμα σαν πούστης (ακόμα δεν κατάλαβα προς τι αυτή η παρομοίωση) και μετά πηγαίνω και καίω τις θερμίδες στο μπάσκετ. Σήμερα βελτιώθηκα λίγο, καθώς σκόραρα και με λέι-απ. Πιθανά αρνητικά σχόλια ορισμένων κακεντρεχών αναγνωστών που είχαν την τιμή να είναι αυτόπτες μάρτυρες στο γήπεδο, λάβετέ τα ως αναληθή και αβάσιμα.

Άνοιξα πριν λίγο το λαπ-τοπ και το ενδιαφέρον μου κεντρίστηκε σε τρεις ειδήσεις. Την τρομοκρατική επίθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών, την απεργία στις συγκοινωνίες στην Αθήνα όπου και σκοπεύω να πάω μετά τις γιορτές και την γαμάτη ατάκα κάποιου Κρανιδιώτη περί «ντιντίδων».

Όχι αληθινών «ντιντίδων», αλλά «αποϊδεολογικοποιημένων», φωτογραφίζοντας τον «κόκκινο Πάνο» και τον Άρη, κάτι το οποίο διέψευσε μετά. Κακώς…




ΥΓ1. Σκηνή από το "50-50" με τον Φιλιππίδη και τον Μπουλά να δίνουν ρέστα...
ΥΓ2. Πιθανόν αυτή η ανάρτηση να είναι η τελευταία του 2010. Σας στέλνω όλους την αγάπη μου κι εύχομαι να σας μπει όμορφα το νέο έτος. Με υγεία, πολύ σεξ και λιγότερους λογαριασμούς… Φιλούθκια.

Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου